Projektni teden programa gastronomske in hotelske storitve – vsebina , april 2013

Projektni teden v oddelkih programa gastronomske in hotelske storitve od 8. 4. do 10. 4. 2013 na temo:

Istra v času prebujanja pomladi

Namen projektnega tedna:

Triletni programi GH bodo v projektnem tednu pri izobraževalnih predmetih in modulih spoznavali pomladanske danosti za razvoj gostinstva v Istri in zaledju ter pripravili in ponudili degustacijo spomladanskih jedi za starše in povabljence.

Izvajanje izobraževalnega dela:

  1. Učitelji bodo imeli pouk po urniku, a bodo prilagodili pouk tematiki projektnega tedna.
  2. Pouk bodo popestrili z izdelavo izdelkov, posebnih nalog, raziskav, šeg in navad v tem času…
  3. Vključitev tematike v organizacijo ekskurzij in ogledov:
  • 1.GH bo obiskal  Sečoveljske soline
  • 2. GH si bo  ogledal Krajinski park Strunjan
  • 3. GH bo obiskal kmetije istrskega zaledja.

S projektnim delom želimo popestriti svoj pouk in približati spoznanja o naravnih danostih našim bodočim gostincem, da bodo dobili ideje za razvoj turizma in gostinstva v naših krajih.

Predstavitev dela bo 15. 4. ob 17. uri na naši šoli z degustacijo pomladnih jedi za starše in povabljene.

Učiteljem želimo veliko uspeha pri izpeljavi projektnega dela,

dijakom pa obilico novih idej in spodbud.

 

Vodja projektnih tednov v programu GH:

Eufemija Munda

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)