Projektni teden programa gastronomske in hotelske storitve (8.4.-10.4.)- razpored

Urnik dejavnosti v projektu za triletni program gastronomske in hotelske storitve na temo:

ISTRA V ČASU PREBUJANJA POMLADI

Ponedeljek 8. 4.

Torek 9. 4.

Sreda 10. 4.

1. GH

Pouk po urniku na temo o soli in solinah. 

Pouk po urniku o dobrih in slabih lastnostih soli, ter temo o soli v slovenski književnosti.

1. in 2. ura ŠVZ po urniku

1. ura

 

2. ura

Ob 10.30. uri odhod avtobusa iz Izole v Sečoveljske soline (Miklobušec, Živkovič)

3. ura

4. ura

5. ura

6. ura

2. GH

 

 

 

1. ura

Pouk po urniku na temo o Krajinskem parku Strunjan in možnostih razvoja lokalnega turizma.

1. in 2. ura pouk po urniku

Pouk po urniku na temo projekta.

2. ura

 

3. ura

Ob 9.30 odhod v Strunjan

Ob 11.00 uri ogled Krajinskega parka Strunjan in povratek (Ladiha, Skrt)

4. ura

5. ura

6. ura

 

3. GH

 

 

 

1. ura

Pouk po urniku na temo o uporabi lokalnih pridelkov pri pripravi zdrave hrane.

Ob 8.00 uri odhod na ogled kmetij z organizacijo »Agrarie Koper

(Munda, Ličen)

Pouk po urniku na temo projekta.

2. ura

3. ura

4. ura

5/6. ura

(Skupno 3 obiskov, današnjih obiskov 1)