Urnik dejavnosti v projektu za triletni program gastronomske in hotelske storitve na temo:
ISTRA V ČASU PREBUJANJA POMLADI
|
Ponedeljek 8. 4. |
Torek 9. 4. |
Sreda 10. 4. |
1. GH
|
Pouk po urniku na temo o soli in solinah. |
Pouk po urniku o dobrih in slabih lastnostih soli, ter temo o soli v slovenski književnosti. |
1. in 2. ura ŠVZ po urniku
|
1. ura |
|
||
2. ura |
Ob 10.30. uri odhod avtobusa iz Izole v Sečoveljske soline (Miklobušec, Živkovič) |
||
3. ura |
|||
4. ura |
|||
5. ura |
|||
6. ura |
|||
2. GH
|
|
|
|
1. ura |
Pouk po urniku na temo o Krajinskem parku Strunjan in možnostih razvoja lokalnega turizma. |
1. in 2. ura pouk po urniku
|
Pouk po urniku na temo projekta. |
2. ura |
|
||
3. ura |
Ob 9.30 odhod v Strunjan Ob 11.00 uri ogled Krajinskega parka Strunjan in povratek (Ladiha, Skrt) |
||
4. ura |
|||
5. ura |
|||
6. ura |
|
||
3. GH
|
|
|
|
1. ura |
Pouk po urniku na temo o uporabi lokalnih pridelkov pri pripravi zdrave hrane. |
Ob 8.00 uri odhod na ogled kmetij z organizacijo »Agrarie Koper (Munda, Ličen) |
Pouk po urniku na temo projekta. |
2. ura |
|||
3. ura |
|||
4. ura |
|||
5/6. ura |